Thumbs up

2GR
Staat voor 'Together', oftewel: 'Samen!'

Wij geloven, dat samenwerken de beste manier is om resultaten te behalen! Bij 2GR sta jij er als medewerker niet alleen voor, maar samen slaan wij de handen ineen om onze opdrachtgevers te helpen! Uitdagingen gaan wij samen aan en zodoende bouwen wij samen aan jouw loopbaan!  

2GR
Biedt een zeer prettige werkomgeving,

Waarbij op basis van wederzijds respect en betrokkenheid veel ruimte geboden wordt aan persoonlijke ontwikkeling en groei. En daar horen uitdagende opdrachten bij gerenommeerde organisaties bij. Zo heeft 2GR als doel om werkplezier, motivatie en ontwikkeling te combineren. Uiteraard met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. 2GR biedt onder andere ondersteuning in het behalen van certificaten en diploma's. Denk hierbij aan onder andere: Prince2, ITIL, Microsoft, Linux, Cisco, Lean Six Sigma en vele andere certificaten!

2GR
Altijd op zoek naar gedreven mensen.

Bij 2GR staat het unieke karakter van ieder mens centraal. Mensen die passie hebben voor hun vakgebied en elke dag weer het plezier vinden in het beoefenen van hun werk. Zowel zelfstandig als in teamverband. Professionaliteit is de sleutel, flexibiliteit en verandering vanzelfsprekend. Bij 2GR zijn er carrièremogelijkheden op verschillende functiegroepen en -niveaus. Herken jij je in de kernwaarden en wil jij je aansluiten bij de professionals van 2GR? Neem dan contact op met ons!